BONUS RELOAD | Winboss

BONUS RELOAD

prismic-img

Dac─â ast─âzi este Miercuri, ai noroc!

Bucur─â-te de surprizele s─âpt─âm├ónii cu Bonusul Reload de 25% ca s─â-╚Ťi ├«ncerci norocul ╚Öi s─â te distrezi!

Accesează bonusul și cucerește câștigurile!

DEPUNE ACUM

Condi╚Ťii de eligibilitate:

1. Promo╚Ťia este valabil─â doar ├«n zilele de miercuri, ├«ncep├ónd cu data de 01.05.2024 p├ón─â ├«n data de 29.05.2024.

2. Promo┼úia este destinat─â juc─âtorilor care finalizeaz─â ├«n ├«ntregime procesul de verificare a identit─â╚Ťii.

3. Bonusul se acord─â doar juc─âtorilor care au efectuat depunerea ╚Öi au selectat ├«n prealabil promo╚Ťia.

Descrierea Bonusului:

4. Juc─âtorul va primi un bonus de 25% dar nu mai mult de 150 de Lei sub forma de bani bonus cu rulaj 10x pentru o depunere de minim 50 Lei.

5. Juc─âtorul trebuie s─â fi parcurs ├«n ├«ntregime procesul de verificare a identit─â╚Ťii ╚Öi s─â fi efectuat cel pu╚Ťin o depunere pe platform─â, prin oricare metod─â de plat─â.

6. Pentru verificarea completă a contului, jucătorul trebuie să transmită documentele necesare încărcându-le direct din contul de joc sau folosind adresa de e-mail utilizată la înregistrare.

Condi╚Ťii de rulaj:

7. C├ó╚Ötigurile ob╚Ťinute de pe urma bonusului sunt supuse unui rulaj de 10x, ├«n termen de 72 de ore. ├Än cazul ├«n care nu sunt ├«ndeplinite condi╚Ťiile de rulaj ├«n intervalul men╚Ťionat, at├ót Bonusul c├ót ╚Öi c├ó╚Ötigurile ob╚Ťinute de pe urma acestuia vor fi anulate.

8. C├ó╚Ötigurile ob╚Ťinute vor fi creditate ├«n contul clientului ├«n Balan╚Ťa Bonus ╚Öi vor fi p─âstrate p├ón─â la ├«ndeplinirea condi╚Ťiilor de rulaj. De ├«ndat─â ce condi╚Ťiile de rulaj au fost ├«ndeplinite, fondurile promo╚Ťionale vor fi transferate ├«n Balan╚Ťa Real─â ├«n limita a 1.000 Lei.

9. La plasarea fiec─ârei mize, vor fi folosite mai ├«nt├ói fondurile din Balan╚Ťa Real─â, iar apoi cele din Balan╚Ťa Bonus. ├Än cazul ├«n care ├«n Balan╚Ťa Real─â nu exista fonduri suficiente pentru plasarea unei asemenea mize, aceasta va fi constituit─â din fonduri provenite at├ót din Balan╚Ťa Real─â c├ót ╚Öi din Balan╚Ťa Bonus. C├ó╚Ötigurile astfel generate vor fi distribuite ├«n a╚Öa fel incat Balan╚Ťa Real─â sa revin─â la valoarea ini╚Ťial─â ├«naintea plas─ârii mizei, restul fondurilor urmand a fi repartizate ├«n Balan╚Ťa Bonus.

10. Miza maxim─â acceptat─â pentru fiecare rotire este de 20 Lei. Orice miz─â care dep─â╚Öe╚Öte 20 Lei nu va contribui la condi╚Ťiile de rulaj, iar constatarea oric─ârui abuz poate atrage dup─â sine anularea atat a Bonusului c├ót ╚Öi a c├ó╚Ötigurilor ob╚Ťinute de pe urma Bonusului.

Alte prevederi:

11.Campaniile promo╚Ťionale sunt destinate exclusiv juc─âtorilor care ╚Öi-au dat acordul pentru comunic─âri de marketing.

12.Juc─âtorul poate verifica oric├ónd evolu╚Ťia rulajului Bonusului acces├ónd sec╚Ťiunea Campanii - Oferte active.

13. ├Än cazul ├«n care juc─âtorul emite o cerere de retragere ├«naintea finaliz─ârii condi╚Ťiilor de rulaj, at├ót Bonusul c├ót ╚Öi c├ó╚Ötigurile ob╚Ťinute de pe urma acestuia vor fi anulate ├«n mod automat.

14. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a exclude juc─âtorii care particip─â la promo┼úie cu mai mult de un (1) cont de utilizator.

15. Winboss își rezerva dreptul de a acorda un (1) singur Bonus per utilizator, adresă IP, număr de telefon, card de credit sau de debit și/sau cont de plată electronică, adresă e-mail.

16. Winboss ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a anula Bonusul ├«n orice moment din contul juc─âtorului ├«n cazul ├«n care se constata o ├«nc─âlcare a Termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor.

17. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a schimba sau modifica Termenii ┼či condi╚Ťiile ├«n orice moment f─âr─â o notificare prealabil─â.

18. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a descalifica juc─âtorii suspec┼úi de ├«n┼úelegeri secrete ┼či practici ilicite sau pe cei care fac abuz de aceast─â promo┼úie.

19. Oferta este supus─â Termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor generale.

Termeni ╚Öi Condi╚Ťii