MYSTERY DROP | Winboss

MYSTERY DROP SPRING TO INFINITY

prismic-img

În perioada 4 martie 2024 - 24 martie 2024, te bucuri de premii în valoare totală de 1.000.000 EURO, înscriindu-te la Mystery Drop Spring to Infinity.

Cum particip?

Plaseaz─â un pariu din bani reali la sloturile participante de la Wazdan. Participarea la promo╚Ťie este gratuit─â.

Ce pot câștiga?

Exist─â 5.000 de Mystery Boxes┬á├«n valoare total─â de 1.000.000 EURO pe care le po╚Ťi ob╚Ťine oric├ónd pe parcursul jocului, f─âr─â nici un criteriu ├«n plus, dec├ót acela de a juca la sloturile participante Wazdan.

├Än orice moment po╚Ťi verifica c├óte premii au mai r─âmas. Premiile din turneu sunt creditate automat, ├«n balan╚Ťa a juc─âtorilor.

DEPUNE ACUM

Conditii de eligibilitate:

1. Promo╚Ťia este disponibil─â ├«n perioada 4 martie 2024, ora 10:00 p├ón─â pe 24 martie 2024, ora 23:59. Se adreseaz─â tuturor juc─âtorilor care au un cont activ ╚Öi validat la WinBoss.ro.

2. Toate jocurile furnizorului Wazdan sunt participante la promo╚Ťie.

3. Pentru a fi eligibil, juc─âtorii trebuie s─â se ├«nscrie ├«n promo╚Ťie.

4. Orice pariu CASH plasat poate declanșa un premiu (Mystery Box).

5. Valoarea total─â a premiilor este de 1.000.000 EURO, ├«mp─âr╚Ťit─â ├«n 5.000 de Mystery Boxes. Un Mystery Box poate con╚Ťine unul din urm─âtoarele premii: 200 EURO, 100 EURO, 50 EURO, 20 EURO, 10 EURO, 5 EURO.

6. Premiile vor fi creditate automat, ├«n balan╚Ťa cash a juc─âtorului.

7. Un jucător poate câștiga mai mult de un premiu aleatoriu (Mystery Box) în timpul campaniei.

8. Premiile nu au cerin╚Ťe de rulaj ╚Öi nu exist─â bet minim cerut.

Alte prevederi:

9. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a exclude juc─âtorii care particip─â la promo┼úie cu mai mult de un (1) cont de utilizator.

10. Winboss isi rezerva dreptul de a acordat un singur BONUS per utilizator, adresă IP, număr de telefon, card de credit sau de debit și/sau cont de plată electronica, adresă e-mail.

11. Winboss ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a anula bonusul ├«n orice moment din contul clientului ├«n cazul ├«n care se constata o ├«nc─âlcare a termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor.

12. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a schimba sau modifica Termenii ┼či Condi┼úiile ├«n orice moment f─âr─â o notificare prealabil─â.

13. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a descalifica juc─âtorii suspec┼úi de ├«n┼úelegeri secrete ┼či practici ilicite sau pe cei care fac abuz de aceast─â promo┼úie.

14. Oferta respect─â Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile WINBOSS.

15. Pentru orice detalii referitor la acest bonus, puteti contacta echipa de suport prin email sau chat.

Termeni ╚Öi Condi╚Ťii