LUNA ROTIRILOR GRATUITE | Winboss

LUNA ROTIRILOR GRATUITE

prismic-img

Conditii de eligibilitate:

1.Aceast─â promo╚Ťie este valabil─â doar ├«n perioada 04.03.2024 - 26.03.2023, ora 23:59.

2. Aceast─â ofert─â este destinat─â clien╚Ťilor care sunt ├«nregistra╚Ťi pe platforma Winboss.ro.

3.Promoţia este disponibilă doar pentru persoanele care au împlinit 18 ani si au rezidenţă fiscală în România.

Descriere:

4. Promo╚Ťia se desf─â╚Öoar─â pe parcursul perioadei men╚Ťionate, dup─â cum urmeaz─â:

a. În perioada 04.03.2024 - 07.03.2024, jucătorul vă putea beneficia de un bonus format din 200 Rotiri Gratuite la jocul "Zeus VS Hades: Gods of War" de la furnizorul Pragmatic Play, pentru o depunere de minimum 50 Lei.

Juc─âtorul va primi ├«n perioada men╚Ťionat─â c├óte 50 Rotiri Gratuite la jocul men╚Ťionat, pe miza de 0,20 Lei, zilnic. Rulajul aferent c├ó╚Ötigurilor din Rotiri Gratuite este supus unui rulaj de 5x.

b. În perioada 09.03.2024 - 12.03.2024, jucătorul vă putea beneficia de un bonus format din 200 Rotiri Gratuite la jocul "Animal Quest" de la furnizorul evoPlay, pentru o depunere de minimum 50 Lei.

Juc─âtorul va primi ├«n perioada men╚Ťionat─â cate 50 Rotiri Gratuite la jocul men╚Ťionat, pe miza de 0,50 Lei, zilnic. Rulajul aferent c├ó╚Ötigurilor din Rotiri Gratuite este supus unui rulaj de 5x.

c. În perioada 16.03.2024 - 19.03.2024, jucătorul vă putea beneficia de un bonus format din 200 Rotiri Gratuite la jocul "40 Burning Hot Bell Link" de la furnizorul EGT Digital, pentru o depunere de minimum 50 Lei.

Juc─âtorul va primi ├«n perioada men╚Ťionat─â cate 50 Rotiri Gratuite la jocul men╚Ťionat, pe miza de 0,50 Lei, zilnic. Rulajul aferent c├ó╚Ötigurilor din Rotiri Gratuite este supus unui rulaj de 5x.

d. În perioada 23.03.2024 - 26.03.2024, jucătorul vă putea beneficia de un bonus format din 200 Rotiri Gratuite la jocul "Fat Panda" de la furnizorul Pragmatic Play, pentru o depunere de minimum 50 Lei.

Juc─âtorul va primi ├«n perioada men╚Ťionat─â cate 50 Rotiri Gratuite la jocul men╚Ťionat, pe miza de 0,40 Lei, zilnic. Rulajul aferent c├ó╚Ötigurilor din Rotiri Gratuite este supus unui rulaj de 5x.

6. Termenul de valabilitate al rotirilor și al rulajului aferent acestora este de 7 zile din momentul acordării.

JOAC─é ACUM!

Condi╚Ťii de eligibilitate:

7. Rundele Gratuite oferite vor fi creditate ├«n contul clientului, imediat dup─â depunere. Fondurile promo╚Ťionale rezultate din jucarea rundelor vor fi creditate ├«n balan╚Ťa bonus p├ón─â la finalizarea condi╚Ťiilor de rulaj de 5x.

8. Rundele Gratuite sunt valabile timp de 7 de zile de la data activării acestora. Criteriile de rulaj trebuie îndeplinite în această perioadă, altfel bonusul și câștigurile generate de către acesta vor fi anulate automat.

9.De ├«ndat─â ce criteriile de rulaj au fost ├«ndeplinte, fondurile promo╚Ťionale vor fi transferate ├«n balan┼úa reala far─â a fi necesare alte condi╚Ťii de rulaj.

10. Mai ├«nt─âi vor fi folosite fondurile din balan╚Ť─â reala apoi, dup─â epuizarea ei, se vor folosi fondurile din balan╚Ťa cu bani bonus. Orice c├ó╚Ötig generat va fi distribuit propor╚Ťional cu procentul contribu╚Ťiei pentru fiecare miz─â plasat─â. Exemplu :Dac─â Soldul t─âu Real este de 10 Lei ╚Öi Soldul t─âu Bonus este de 100 Lei(soldul total ├«n acest caz este de 110 Lei) ╚Öi dac─â se va plasa un pariu ├«n valoare de 20 Lei, atunci 10 Lei vor fi dedu╚Öi din Soldul t─âu Real ╚Öi 10 Lei vor fi dedu╚Öi din Soldul t─âu de Bonus. ├Än cazul unui c─â╚Ötig de 100 Lei, 50 Lei vor fi distribui╚Ťi ├«n Soldul t─âu Real ╚Öi 50 Lei ├«n Soldul t─âu Bonus.

11. Suma maxima care poate fi convertit─â din balan╚Ťa bonus ├«n balan╚Ť─â reala este de 5.000 Lei.

12. Miza maxim─â acceptat─â pentru fiecare rotire este 20 LEI. Cuantumul mizei ce dep─â╚Öe╚Öte 20 LEI nu v─â contribui la condi╚Ťiile de rulaj, iar orice abuz poate atrage dup─â sine anularea at├ót a bonusului c├ót ╚Öi a c├ó╚Ötigurilor ob╚Ťinute de pe urma bonusului.

Alte prevederi:

13. Doar depunerile prin metodele de plata card bancar Visa sau Mastercard sunt eligibile pentru aceasta promo╚Ťie.

14. ├Än cazul ├«n care clientul emite o cerere de retragere ├«naintea finaliz─ârii condi╚Ťiilor de rulaj, at├ót bonusul c├ót ╚Öi c├ó╚Ötigurile ob╚Ťinute de pe urma acestuia vor fi anulate ├«n mod automat.

15. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a exclude juc─âtorii care particip─â la promo┼úie cu mai mult de un (1) cont de utilizator.

16. Winboss își rezerva dreptul de a acordat un singur BONUS per utilizator, adresă IP, număr de telefon, card de credit sau de debit și/sau cont de plată electrică, adresă e-mail.

17. Winboss ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a anula bonusul ├«n orice moment din contul clientului ├«n cazul ├«n care se constata o ├«nc─âlcare a termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor.

18. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a schimba sau modifica Termenii ┼či Condi┼úiile ├«n orice moment f─âr─â o notificare prealabil─â.

19. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a descalifica juc─âtorii suspec┼úi de ├«n┼úelegeri secrete ┼či practici ilicite sau pe cei care fac abuz de aceast─â promo┼úie.

20.Oferta este supusa Termenilor ╚Öi Condi╚Ťiilor Generale.

Termeni ╚Öi Condi╚Ťii