BONUS VERIFICARE CONT | Winboss

BONUS VERIFICARE CONT

prismic-img

Descrierea Bonusului

1. 50 de Rotiri Gratuite acordate la jocul "Starlight Princess" al furnizorului Pragmatic Play.

2. Miza Rotirilor Gratuite va fi de 0.20 Lei per rotire.

3. Cerin╚Ťele de rulaj pentru deblocarea Bonusului de Verificare a Contului sunt de 15x valoarea fondurilor obtinute in urma Rotirilor Gratuite.

JOAC─é ACUM!

Condi╚Ťii de eligibilitate┬á┬á

4. Promo╚Ťia este valabil─â ├«ncep├ónd de la 26 iunie 2024.

5. Promo┼úia este destinat─â juc─âtorilor care finalizeaz─â ├«n ├«ntregime procesul de verificare a identit─â╚Ťii ╚Öi au minimum o depunere efectuat─â pe cont.

6. Bonusul va fi acordat în maxim 48 de ore de la confirmarea de verificare completă, primită prin e-mail.

Descrierea Bonusului

7. Juc─âtorul va primi 50 de rotiri gratuite la unul dintre jocurile selectate de c─âtre WinBoss.

8. Miza rotirilor gratuite va fi de 0.20 Lei per rotire.

9. Juc─âtorul trebuie s─â fi parcurs ├«n ├«ntregime procesul de verificare a identit─â╚Ťii. Totodata, pentru a intra ├«n posesia bonusului, juc─âtorul trebuie sa fi efectuat minimum o depunere ├«n prealabil.

10. Pentru verificarea completă a contului, jucătorul trebuie să transmită documentele necesare încărcându-le direct din contul de joc (Profil -> Verificare Cont) sau folosind adresa de e-mail utilizată la înregistrare.

Condi╚Ťii de rulaj

11. C├ó╚Ötigurile ob╚Ťinute de pe urma rotirilor gratuite sunt supuse unui rulaj de 15x, ├«n termen de 24 de ore. ├Än cazul ├«n care nu sunt ├«ndeplinite condi╚Ťiile de rulaj ├«n intervalul men╚Ťionat, atat Bonusul c├ót ╚Öi c├ó╚Ötigurile ob╚Ťinute de pe urma acestuia vor fi anulate.

12. C├ó╚Ötigurile ob╚Ťinute vor fi creditate ├«n contul clientului ├«n Balan╚Ťa Bonus ╚Öi vor fi p─âstrate p├ón─â la ├«ndeplinirea condi╚Ťiilor de rulaj. De ├«ndat─â ce condi╚Ťiile de rulaj au fost ├«ndeplinite, fondurile promo╚Ťionale vor fi transferate ├«n Balan╚Ťa Real─â f─âr─â a fi necesare alte criterii de rulaj.

13. La plasarea fiec─ârei mize, vor fi folosite mai ├«nt├ói fondurile din Balan╚Ťa Real─â, iar apoi cele din Balan╚Ťa Bonus. ├Än cazul ├«n care ├«n Balan╚Ťa Real─â nu exista fonduri suficiente pentru plasarea unei asemenea mize, aceasta va fi constituit─â din fonduri provenite at├ót din Balan╚Ťa Real─â c├ót ╚Öi din Balan╚Ťa Bonus. C├ó╚Ötigurile astfel generate vor fi distribuite ├«n a╚Öa fel incat Balan╚Ťa Real─â sa revin─â la valoarea ini╚Ťial─â ├«naintea plas─ârii mizei, restul fondurilor urmand a fi repartizate ├«n Balan╚Ťa Bonus.

14. Miza maxim─â acceptat─â pentru fiecare rotire este de 20 Lei. Orice miz─â care dep─â╚Öe╚Öte 20 Lei nu va contribui la condi╚Ťiile de rulaj, iar constatarea oric─ârui abuz poate atrage dup─â sine anularea atat a Bonusului c├ót ╚Öi a c├ó╚Ötigurilor ob╚Ťinute de pe urma Bonusului.

15. Valoarea maxim─â a fondurilor pentru care un juc─âtor poate emite cerere de retragere, dup─â ├«ndeplinirea condi╚Ťiilor de rulaj aferente, este de 500 Lei.

Alte prevederi

16. Campaniile promo╚Ťionale sunt destinate exclusiv juc─âtorilor care ╚Öi-au dat acordul pentru comunic─âri de marketing.

17. Juc─âtorul poate verifica oric├ónd evolu╚Ťia rulajului Bonusului acces├ónd sec╚Ťiunea Profil ÔÇô Bonusuri.

18. ├Än cazul ├«n care juc─âtorul emite o cerere de retragere ├«naintea finaliz─ârii condi╚Ťiilor de rulaj, at├ót Bonusul c├ót ╚Öi c├ó╚Ötigurile ob╚Ťinute de pe urma acestuia vor fi anulate ├«n mod automat.

19. Promo╚Ťia nu poate fi revendicat─â dac─â exist─â alte fonduri promo╚Ťionale active ├«n contul de joc.

20. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a exclude juc─âtorii care particip─â la promo┼úie cu mai mult de un (1) cont de utilizator.

21. Winboss își rezerva dreptul de a acorda un (1) singur Bonus per utilizator, adresă IP, număr de telefon, card de credit sau de debit și/sau cont de plată electronică, adresă e-mail.

22. Winboss ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a anula Bonusul ├«n orice moment din contul juc─âtorului ├«n cazul ├«n care se constata o ├«nc─âlcare a Termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor.

23. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a schimba sau modifica Termenii ┼či condi╚Ťiile ├«n orice moment f─âr─â o notificare prealabil─â.

24. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a descalifica juc─âtorii suspec┼úi de ├«n┼úelegeri secrete ┼či practici ilicite sau pe cei care fac abuz de aceast─â promo┼úie.

25. Oferta este supus─â Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile┬áWinboss.

26. Pentru orice detalii referitoare la acest Bonus, pute╚Ťi contacta echipa de suport prin e-mail sau chat.

Termeni ╚Öi Condi╚Ťii