ROATA NOROCULUI | Winboss

prismic-img

ROATA NOROCULUI!

Bucur─â-te de beneficiile Winboss ├«n fiecare zi! Orice ├«nv├órtire ├«╚Ťi poate aduce Rotiri Gratuite, Bani Bonus si multe alte oferte, cu sau far─â depunere!

CUM BENEIFICIEZ DE ROATA NOROCULUI?

  • Acceseaz─â contul t─âu Winboss
  • Depune cel pu╚Ťin 100 Lei
  • Navigheaz─â ├«n fila Promo╚Ťii - Roata Norocului
  • Ape╚Öi "├Änv├órte". Vor ap─ârea mai multe op╚Ťiuni de c├ó╚Ötig pentru tine
  • ├Änv├ór╚Ťi roata ╚Öi vezi ce ai c├ó╚Ötigat
  • Verifici mailul pentru a citi termenii ╚Öi condi╚Ťiile aferente premiului c├ó╚Ötigat
  • Intri ├«n cont ╚Öi te bucuri de premiu.

├Än fiecare zi po╚Ťi primi urm─âtoarele premii:

  • Premii CASH ╚Öi Bonusuri
  • Rotiri Gratuite la jocuri atent selectate
  • Oferte la depunere sau cu activare gratuit─â

Încă un motiv să te distrezi! Joci ca un Boss, Câștigi ca un Boss!

ÎNVÂRTE ACUM

Condi╚Ťii de eligibilitate:
1. Promo┼úia este deschis─â particip─ârii tuturor persoanelor fizice cu v├órsta de peste 18 ani, cu capacitate deplin─â de exerci┼úiu si care au un cont activ si verificat pe website-ul Winboss.ro. ├Änchiderea/Suspendarea/Restric╚Ťionarea contului din orice motive descalific─â utilizatorul din promo╚Ťie.

2. Roata Norocului este disponibilă o singură dată pe zi în intervalul 00:00 - 23:59.

3. Pentru a activa o rotire la Roata Norocului, juc─âtorul trebuie s─â efectueze o depunere unic─â de cel pu╚Ťin 100 RON. Depunerile nu se cumuleaz─â (ex. dac─â un juc─âtor efectueaz─â 2 depuneri ├«n valoare de 50 RON fiecare - nu va fi eligibil pentru declan╚Öarea unei rotiri la Roata Norocului).

4. Odat─â ce condi╚Ťia de depunere este ├«ndeplinit─â, roata se deblocheaz─â ╚Öi juc─âtorului i se acord─â o rotire. Rotirea este utilizabil─â numai ├«n aceea╚Öi zi ╚Öi va expira la 23:59 dac─â nu este utilizat─â. Rotirile expirate nu pot fi reactivate.

5. Jucătorul va primi un bonus aleatoriu odată ce rotirea este declanșată.

6. Toate bonusurile de pe roat─â vin cu o cerin╚Ť─â de pariere de 35x.

7. Bonusul primit este valabil 3 zile pentru Rundele Gratuite si 7 zile pentru FreeBonus. La finalul acestei perioade, toate bonusurile neutilizate, bonusurile care nu au ├«ntrunit condi╚Ťiile de rulare sau c├ó╚Ötigurile ├«n a╚Öteptare provenite din acestea vor fi deduse automat din contul de juc─âtor.

8. Dup─â ce au fost ├«ndeplinite condi╚Ťiile de rulaj, un juc─âtor poate transforma ├«n bani reali valoarea maxim─â, dup─â cum urmeaz─â:

a) pentru bonusul (2000 RON FreeBonus) valoarea maxim─â este de 2000 RON

b) pentru bonusul (25 Rotiri Gratuite, 50 Rotiri Gratuite, 75 Rotiri Gratuite) valoarea maxim─â este de 500 RON

c) pentru bonusurile (50% p├ónăÄ la 200 RON, 100 Rotiri Gratuite) valoarea maxim─â este de 1000 RON

9. Oferta este valabilă pentru depunerile realizate prin card bancar (Mastercard sau Visa), PaySafeCard și TopPay.

Alte prevederi:

10.Campaniile promo╚Ťionale sunt destinate exclusiv juc─âtorilor care ╚Öi-au dat acordul pentru comunic─âri de marketing.

11.Juc─âtorul poate verifica oric├ónd evolu╚Ťia rulajului Bonusului acces├ónd sec╚Ťiunea Campanii - Oferte active.

12. ├Än cazul ├«n care juc─âtorul emite o cerere de retragere ├«naintea finaliz─ârii condi╚Ťiilor de rulaj, at├ót Bonusul c├ót ╚Öi c├ó╚Ötigurile ob╚Ťinute de pe urma acestuia vor fi anulate ├«n mod automat.

13. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a exclude juc─âtorii care particip─â la promo┼úie cu mai mult de un (1) cont de utilizator.

14. Winboss își rezerva dreptul de a acorda un (1) singur Bonus per utilizator, adresă IP, număr de telefon, card de credit sau de debit și/sau cont de plată electronică, adresă e-mail.

15. Winboss ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a anula Bonusul ├«n orice moment din contul juc─âtorului ├«n cazul ├«n care se constata o ├«nc─âlcare a Termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor.

16. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a schimba sau modifica Termenii ┼či condi╚Ťiile ├«n orice moment f─âr─â o notificare prealabil─â.

17. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a descalifica juc─âtorii suspec┼úi de ├«n┼úelegeri secrete ┼či practici ilicite sau pe cei care fac abuz de aceast─â promo┼úie.

18. Oferta este supus─â Termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor generale.

Termeni ╚Öi Condi╚Ťii