Ai CÂȘTIG DUBLAT la Sweet Bonanza 1000! | Winboss

Ai CÂȘTIG DUBLAT la Sweet Bonanza 1000!

prismic-img

Dublăm distracția, dublăm și CÂȘTIGUL!

Acum, la WINBOSS, te poți bucura de jocul Sweet Bonanza 1000! Ca să sărbătorim în mare fel, îți aducem cea mai TARE PROMOȚIE a momentului!


Câștigă MAX-WIN, iar noi ți-l dublăm! Acum e timpul să încerci chestii noi și să vezi cele mai mari câștiguri! DISTRACȚIA ÎNCEPE ACUM!

Condiții de Eligibilitate:

1. Promoția se desfășoară în perioada 26.06.2024, ora 00:00 -  30.06.2024, ora 23:59.

2. Promoția se adresează tuturor jucătorilor înregistrați pe platforma de joc WINBOSS.ro, care dețin un cont activ și care au parcurs în intregime procesul de verificare a identității.

3. Promoția este destinată jucătorilor care accesează, joacă utilizând fonduri din balanța reală și ating pragul maxim de câștig (25.000x) necumulat, în cadrul jocului Sweet Bonanza 1000, de la furnziorul Pragmatic Play, în perioada menționată.
4. Pot participa la campania promoțională doar jucătorii care au primit invitația de participare.

Descrierea campaniei promoționale:

5. Jucătorii care ating pragul de câștig maxim (necumulat) au la dispoziție 72 ore pentru a înstiința Serviciul de Relații Clienți prin e-mail, la adresa support@casino.winboss.ro.

6. După verificarea veridicității câștigului, ne angajăm să credităm contul jucătorilor în maximum 72 ore. De asemenea, aceștia vor fi înstiințați prin e-mail.

7. Participă la promoție doar pariurile plasate folosind fonduri din Balanța Reala (Cash) a contului.

8. În cadrul campaniei promoționale participă toate mizele eligibile ale furnizorului, implicit si ale jocului participant.

9. Excluzând câștigul maxim propriu-zis din cadrul jocului, ne angajăm să credităm suma acestuia în contul jucătorilor, în limita a 10.000 Lei, indiferent de miza folosită la plasarea pariurilor.

Alte prevederi:

11.Campaniile promoționale sunt destinate exclusiv jucătorilor care și-au dat acordul pentru comunicări de marketing.

12. Winboss îşi rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoţie cu mai mult de un (1) cont de utilizator.

13. Winboss își rezerva dreptul de a acorda o (1) singură creditare per utilizator, adresă IP, număr de telefon, card de credit sau de debit și/sau cont de plată electronică, adresă e-mail.

14. Winboss își rezervă dreptul de a anula creditare  în orice moment din contul jucătorului în cazul în care se constata o încălcare a Termenilor și condițiilor.

15. Winboss îşi rezervă dreptul de a schimba sau modifica Termenii şi condițiile în orice moment fără o notificare prealabilă.

16. Winboss îşi rezervă dreptul de a descalifica jucătorii suspecţi de înţelegeri secrete şi practici ilicite sau pe cei care fac abuz de această promoţie.

17. Oferta este supusă Termenilor și condițiilor generale.

Termeni și Condiții