Welcome Bonus | Winboss

PACHET DE BUN-VENIT PANA LA 6.000 LEI SI 600 DE ROTIRI GRATUITE

prismic-img

D─â startul distrac╚Ťiei cu un pachet de BUN-VENIT care ├«╚Ťi poate aduce p├ón─â la 6000 de Lei ╚Öi p├ón─â la 600 Rotiri Gratuite.

Profită de beneficiile pachetului de BUN-VENIT și descoperă plăcerea jocului la Winboss!

La Winboss primele cinci (5) depuneri aduc multe beneficii:

1. Prima depunere:

  • La o depunere cuprins─â ├«ntre 100 ╚Öi 299 Lei vei beneficia de 100% Bonus dar nu mai mult de 299 Lei. Suplimentar, vei mai beneficia de 100 de Rotiri Gratuite la jocul ÔÇťShining Crown Clover ChanceÔÇŁ de la EGT Digital pe miz─â de 0.20 Lei/rotire.
  • Pentru o depunere de minim 300 Lei, vei beneficia de 100% Bonus, dar nu mai mult de 2.000 Lei. Suplimentar, vei beneficia ╚Öi de 150 Rotiri Gratuite la jocul ÔÇťShining CrownÔÇŁ de la Amusnet pe miz─â de 1.00 Lei/rotire.

2. A doua depunere

  • La o depunere cuprins─â ├«ntre 100 ╚Öi 299 Lei vei beneficia de 100 Rotiri Gratuite la jocul ÔÇťGates of OlympusÔÇŁ de la Pragmatic Play pe miz─â de 0.20 Lei/rotire.┬á
  • La o depunere de minimum 300 Lei vei beneficia de 100 Rotiri Gratuite la jocul ÔÇťGates of OlympusÔÇŁ de la Pragmatic Play pe miz─â de 1.00 Lei/rotire.

3. A treia depunere

  • La o depunere cuprins─â ├«ntre 100 ╚Öi 299 Lei vei beneficia de 75% Bonus dar nu mai mult de 299 Lei. Suplimentar, vei mai beneficia de 75 de Rotiri Gratuite la jocul ÔÇťBurning HotÔÇŁ de la Amusnet pe miz─â de 0.20 Lei/rotire.
  • Pentru o depunere de 300 Lei sau mai mare, vei beneficia de 75% Bonus, dar nu mai mult de 2.000 Lei. Suplimentar, vei beneficia ╚Öi de 100 Rotiri Gratuite la jocul ÔÇťWanted Dead or a WildÔÇŁ de la Hacksaw Gaming pe miz─â de 0.80 Lei/rotire.

4. A patra depunere

  • La o depunere cuprins─â ├«ntre 100 ╚Öi 299 Lei vei beneficia de 100 Rotiri Gratuite la jocul ÔÇťBig Bass BonanzaÔÇŁ de la Pragmatic Play pe miz─â de 0.20 Lei/rotire.┬á
  • La o depunere de minimum 300 Lei vei beneficia de 100 Rotiri Gratuite la jocul ÔÇťBig Bass BonanzaÔÇŁ de la Pragmatic Play pe miz─â de 1.00 Lei/rotire.

5. A cincea depunere

  • La o depunere cuprins─â ├«ntre 100 ╚Öi 299 Lei vei beneficia de 100% Bonus dar nu mai mult de 299 Lei. Suplimentar, vei mai beneficia de 100 de Rotiri Gratuite la jocul ÔÇťZeus vs HadesÔÇŁ de la Pragmatic Play pe miz─â de 0.20 Lei/rotire.
  • Pentru o depunere de minim 300 Lei, vei beneficia de 125% Bonus, dar nu mai mult de 2.000 Lei. Suplimentar, vei beneficia ╚Öi de 150 Rotiri Gratuite la jocul ÔÇťMentalÔÇŁ de la Nolimit pe miz─â de 1.00 Lei/rotire.

DEPUNE ACUM

Condi╚Ťii de eligibilitate:

1. Cerintele de rulaj pentru deblocarea bonusului sunt de 29x valoarea cumulat─â a depunerii ini╚Ťiale ╚Öi a bonusului oferit (B+D)x29. C├ó╚Ötigurile generate ├«n urma jocului din rotiri gratuite este supus unui rulaj de 15x. ├Än cazul ├«n care nu sunt ├«ndeplinite condi╚Ťiile de rulaj, atat bonusul cat si castigurile obtinute de pe urma acestuia vor fi anulate.

2. Fondurile promo╚Ťionale oferite vor fi creditate ├«n contul clientului, ├«n balan╚Ťa bonus, imediat dup─â depunere, dac─â a acceptat oferta. Fondurile promo╚Ťionale vor fi p─âstrate ├«n balan╚Ťa bonus p├ón─â la finalizarea condi╚Ťiilor de rulaj.

3. Bonusul este disponibil ┼či valabil timp de 7 de zile de la data activ─ârii acestuia. Criteriile de rulaj trebuie ├«ndeplinite ├«n aceast─â perioad─â, altfel bonusul ╚Öi c├ó╚Ötigurile generate de c─âtre acesta vor fi anulate automat.

4. Rulajul bonusului se calculează din momentul în care bonusul este activat.

5. De ├«ndat─â ce criteriile de rulaj au fost ├«ndeplinite, fondurile promo╚Ťionale vor fi transferate ├«n balan┼úa real─â f─âr─â a fi necesare alte condi╚Ťii de rulaj.

6. Mai intai vor fi folosite fondurile din balanta reala, apoi, dup─â epuizarea ei, se vor folosi fondurile din balan╚Ťa cu bani bonus. Orice c├ó╚Ötig generat va fi distribuit propor╚Ťional cu procentul contribu╚Ťiei pentru fiecare miz─â plasat─â. Exemplu :Dac─â Soldul t─âu Real este de 10 Lei ╚Öi Soldul t─âu Bonus este de 100 Lei(soldul total ├«n acest caz este de 110 Lei) ╚Öi dac─â se va plasa un pariu ├«n valoare de 20 Lei, atunci 10 Lei vor fi dedusi din Soldul t─âu Real ╚Öi 10 Lei vor fi dedusi din Soldul t─âu de Bonus. ├Än cazul unui c├ó╚Ötig de 100 Lei, 50 Lei vor fi distribui╚Ťi ├«n Soldul t─âu Real ╚Öi 50 Lei ├«n Soldul t─âu Bonus.┬á

7. Suma maxim─â ce poate fi convertita ├«n urma finalizarii condi╚Ťiilor de rulaj este dup─â cum urmeaz─â:

a)Bonus BUN-VENIT Prima Depunere - Suma maximă ce poate fi convertita în urma realizării rulajului bonusului de 100% la o depunere cuprinsă între 100 și 299 lei este de 500 Lei, respectiv pentru realizarea rulajului Rotirilor Gratuite suma maximă ce poate fi convertită este de 500 Lei. Pentru depunerile de minim 300 Lei, suma maximă ce poate fi convertita în urma realizării rulajului bonusului de 100% este de 2000 Lei, respectiv pentru realizarea rulajului Rotirilor Gratuite suma maximă ce poate fi convertită este de 1000 Lei.

b)Bonus BUN-VENIT a Doua Depunere - Suma maximă ce poate fi convertita în urma realizării rulajului rotirilor gratuite la o depunere cuprinsă între 100 și 299 lei este de 500 Lei. Respectiv, pentru realizarea rulajului Rotirilor Gratuite la o depunere de minim 300 Lei suma maximă ce poate fi convertită este de 1000 Lei.

c)Bonus BUN-VENIT a Treia Depunere - Suma maximă ce poate fi convertita în urma realizării rulajului bonusului de 75% la o depunere cuprinsă între 100 și 299 lei este de 500 Lei, respectiv pentru realizarea rulajului Rotirilor Gratuite suma maximă ce poate fi convertită este de 500 Lei. Pentru depunerile de minim 300 Lei, suma maximă ce poate fi convertita în urma realizării rulajului bonusului de 75% este de 2000 Lei, respectiv pentru realizarea rulajului Rotirilor Gratuite suma maximă ce poate fi convertită este de 1000 Lei.

d)Bonus BUN-VENIT a Patra Depunere - Suma maximă ce poate fi convertita în urma realizării rulajului rotirilor gratuite la o depunere cuprinsă între 100 și 299 lei este de 500 Lei. Respectiv, pentru realizarea rulajului Rotirilor Gratuite la o depunere de minim 300 Lei suma maximă ce poate fi convertită este de 1000 Lei.

e)Bonus BUN-VENIT a Cincea Depunere - Suma maximă ce poate fi convertita în urma realizării rulajului bonusului de 100% la o depunere cuprinsă între 100 și 299 lei este de 500 Lei, respectiv pentru realizarea rulajului Rotirilor Gratuite suma maximă ce poate fi convertită este de 500 Lei. Pentru depunerile de minim 300 Lei, suma maximă ce poate fi convertita în urma realizării rulajului bonusului de 125% este de 2000 Lei, respectiv pentru realizarea rulajului Rotirilor Gratuite suma maximă ce poate fi convertită este de 1000 Lei.

8. Miza maxim─â acceptat─â pentru fiecare rotire este 20 LEI. Cuantumul mizei ce dep─â╚Öe╚Öte 20 LEI va contribui la condi╚Ťiile de rulaj cu maximum 20 Lei, iar orice abuz poate atrage dup─â sine anularea atat a bonusului c├ót ╚Öi a castigurilor ob╚Ťinute de pe urma bonusului.

Alte prevederi:

9. Doar depunerile prin metodele de plata card bancar sau transfer bancar sunt eligibile pentru aceasta promotie. Partenerii nostrii de la Skrill, Neteller si Paysafecard nu participa la aceasta promotie. In cazul in care clientul primeste bonusul prin una din metodele de plata electronice, atat bonusul cat si castigurile generate de catre acesta vor fi anulate.

10. Clientul ├«╚Öi poate verifica oric├ónd evolutia rulajului bonusului acces├ónd sec╚Ťiunea Profil ÔÇô Bonusuri.┬á

11. In cazul in care clientul emite o cerere de retragere inaintea finalizarii conditiilor de rulaj, atat bonusul cat si castigurile obtinute de pe urma acestuia vor fi anulate in mod automat.In cazul in care clientul opteaza pentru anularea bonusului atat bonusul cat si castigurile obtinute de pe urma acestuia vor fi anulate in mod automat.

12. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a exclude juc─âtorii care particip─â la promo┼úie cu mai mult de un (1) cont de utilizator.

13. Winboss isi rezerva dreptul de a acordat un singur BONUS per utilizator, adresă IP, număr de telefon, card de credit sau de debit și/sau cont de plată electronica, adresă e-mail.

14. Winboss ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a anula bonusul ├«n orice moment din contul clientului ├«n cazul ├«n care se constata o ├«nc─âlcare a termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor.

15. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a schimba sau modifica Termenii ┼či Condi┼úiile ├«n orice moment f─âr─â o notificare prealabil─â.

16. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a descalifica juc─âtorii suspec┼úi de ├«n┼úelegeri secrete ┼či practici ilicite sau pe cei care fac abuz de aceast─â promo┼úie.

17. Oferta respect─â Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile WINBOSS.

18. Pentru orice detalii referitor la acest bonus, puteti contacta echipa de suport prin email sau chat.

Termeni ╚Öi Condi╚Ťii