Welcome Bonus | Winboss

PACHET DE BUN-VENIT PANA LA 3.000 LEI SI 1000 DE ROTIRI GRATUITE

prismic-img

BONUS CASINO

Porne╚Öte distrac╚Ťia cu pachetul de BUN-VENIT de la care po╚Ťi ob╚Ťine pan─â la 3.000 Lei ╚Öi p├ón─â la 1000 de Rotiri Gratuite.

Profit─â chiar acum de ofert─â ╚Öi redescoper─â emo╚Ťia de a c├ó╚Ötiga la Winboss!

La Winboss primele trei (3) depuneri aduc multe beneficii:

1. Prima depunere:

  • La o depunere minim de 100 Lei vei beneficia de 100% Bonus dar nu mai mult de 1.000 Lei, suplimentar vei mai beneficia de 500 de Rotiri Gratuite la jocul ÔÇťGates of OlympusÔÇŁ de la Pragmatic Play pe miz─â de 0.40 Lei/rotire.┬á

2. A doua depunere

  • La o depunere minim de 100 Lei vei beneficia de 50% Bonus dar nu mai mult de 1.000 Lei, suplimentar vei mai beneficia de 250 de Rotiri Gratuite la jocul ÔÇťThe Dog House MegawaysÔÇŁ de la Pragmatic Play pe miz─â de 0.40 Lei/rotire.┬á

3. A treia depunere

  • La o depunere minim de 100 Lei vei beneficia de 50% Bonus dar nu mai mult de 1.000 Lei, suplimentar vei mai beneficia de 250 de Rotiri Gratuite la jocul ÔÇťSweet BonanzaÔÇŁ de la Pragmatic Play pe miz─â de 0.40 Lei/rotire.

Conditii de eligibilitate:

1. Cerintele de rulaj pentru deblocarea bonusului sunt de 40x valoarea cumulata a depunerii initiale si a bonusului oferit (B+D)x40. Câștigurile generate în urma jocului din rotiri gratuite este supus unui rulaj de 40x. In cazul in care nu sunt indeplinite conditiile de rulaj, atat bonusul cat si castigurile obtinute de pe urma acestuia vor fi anulate.

2. Fondurile promotionale oferite vor fi creditate ├«n contul clientului in balanta bonus, imediat dup─â depunere, daca a acceptat oferta. Fondurile promotionale vor fi p─âstrate ├«n balanta bonus p├ón─â la finalizarea condi╚Ťiilor de rulaj.

3. Bonusul este disponibil ┼či valabil timp de 30 de zile de la data activarii acestuia. Criteriile de rulaj trebuie ├«ndeplinite ├«n aceast─â perioad─â, altfel bonusul si castigurile generate de catre acesta vor fi anulate automat.

4. Rulajul bonusului se calculeaza din momentul in care bonusul este activat.

5. De îndată ce criteriile de rulaj au fost îndeplinte, fondurile promotionale vor fi transferate în balanţa reala fara a fi necesare alte conditii de rulaj.

6. Mai intai vor fi folosite fondurile din balanta reala apoi, dupa epuizarea ei, se vor folosi fondurile din balanta cu bani bonus. Orice castig generat va fi distribuit proportional cu procentul contributiei pentru fiecare miza plasata. Exemplu :Dacă Soldul tău Real este de 10 Lei și Soldul tău Bonus este de 100 Lei(soldul total în acest caz este de 110 Lei) și dacă se va plasa un pariu in valoare de 20 Lei, atunci 10 Lei vor fi deduși din Soldul tău Real și 10 Lei vor fi deduși din Soldul tau de Bonus. In cazul unui castig de 100 Lei, 50 Lei vor fi distribuiti in Soldul tau Real si 50 Lei in Soldul tau Bonus. Suma maxima ce poate fi convertita in urma finalizarii contitiilor de rulaj, este de 2.500 Lei.

7. Miza maxim─â acceptat─â pentru fiecare rotire este 20 LEI. Cuantumul mizei ce depaseste 20 LEI nu va contribui la conditiile de rulaj, iar orice abuz poate atrage dupa sine anularea atat a bonusului cat si a castigurilor obtinute de pe urma bonusului.

Alte prevederi:

8. Doar depunerile prin metodele de plata card bancar sau transfer bancar sunt eligibile pentru aceasta promotie. Partenerii nostrii de la Skrill, Neteller si Paysafecard nu participa la aceasta promotie. In cazul in care clientul primeste bonusul prin una din metodele de plata electronice, atat bonusul cat si castigurile generate de catre acesta vor fi anulate.

9. Clientul ├«╚Öi poate verifica oric├ónd evolutia rulajului bonusului acces├ónd sec╚Ťiunea Profil ÔÇô Bonusuri.┬á

10. In cazul in care clientul emite o cerere de retragere inaintea finalizarii conditiilor de rulaj, atat bonusul cat si castigurile obtinute de pe urma acestuia vor fi anulate in mod automat.In cazul in care clientul opteaza pentru anularea bonusului atat bonusul cat si castigurile obtinute de pe urma acestuia vor fi anulate in mod automat.

11. Promotia nu poate fi revendicata daca exista alte fonduri promotionale active pe contul de joc.

12. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a exclude juc─âtorii care particip─â la promo┼úie cu mai mult de un (1) cont de utilizator.

13. Winboss isi rezerva dreptul de a acordat un singur BONUS per utilizator, adresă IP, număr de telefon, card de credit sau de debit și/sau cont de plată electronica, adresă e-mail.

14. Winboss ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a anula bonusul ├«n orice moment din contul clientului ├«n cazul ├«n care se constata o ├«nc─âlcare a termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor.

15. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a schimba sau modifica Termenii ┼či Condi┼úiile ├«n orice moment f─âr─â o notificare prealabil─â.

16. Winboss ├«┼či rezerv─â dreptul de a descalifica juc─âtorii suspec┼úi de ├«n┼úelegeri secrete ┼či practici ilicite sau pe cei care fac abuz de aceast─â promo┼úie.

17. Oferta respect─â Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile WINBOSS.

18. Pentru orice detalii referitor la acest bonus, puteti contacta echipa de suport prin email sau chat.

Termeni ╚Öi Condi╚Ťii